Indéks: Sastra Sunda • Carita Pondok


Jampana Proklamasi

Ku Dadan SutisnaSastra SundaCarita PondokKemis, 12 Juli 2012 17:54

Ngabuburit

Ku Sjarif AminSastra SundaCarita PondokKemis, 12 Juli 2012 17:50

Carita Pondok: Padma

Ku Dadan SutisnaSastra SundaCarita PondokKemis, 12 Juli 2012 17:47

Kawung Ratu

Ku Wahyu WibisanaSastra SundaCarita PondokKemis, 12 Juli 2012 17:37

Langit Bengras Deui

Ku Cecep BurdansyahSastra SundaCarita PondokKemis, 12 Juli 2012 14:15

Silang Sigeu

Ku Mamat SasmitaSastra SundaCarita PondokKemis, 12 Juli 2012 08:07

Nalika Engkang Teu Damang

Ku Tetty SuhartiSastra SundaCarita PondokKemis, 12 Juli 2012 08:04

Di Tampian

Ku SupriatnaSastra SundaCarita PondokKemis, 12 Juli 2012 08:03

Nu Ngadekulan Peuting

Ku Nazarudin AzharSastra SundaCarita PondokKemis, 12 Juli 2012 07:56

Lalaki na Mumunggang Hujan

Ku Lugiena DeSastra SundaCarita PondokKemis, 12 Juli 2012 07:55

Immortalitas

Ku IdaySastra SundaCarita PondokKemis, 12 Juli 2012 07:53

Rusiah

Ku Holisoh MESastra SundaCarita PondokKemis, 12 Juli 2012 07:52

Bisi

Ku Holisoh MESastra SundaCarita PondokKemis, 12 Juli 2012 07:52

Bilatung

Ku Holisoh MESastra SundaCarita PondokKemis, 12 Juli 2012 07:52

Hileud Katumbiri

Ku Eriyandi BudimanSastra SundaCarita PondokKemis, 12 Juli 2012 07:49

Angling Asih

Ku Dhipa Galuh PurbaSastra SundaCarita PondokKemis, 12 Juli 2012 07:42

Ajudan

Ku Dadan SutisnaSastra SundaCarita PondokKemis, 12 Juli 2012 07:39

Sieun ku Doktor

Ku Akub SumarnaSastra SundaCarita PondokKemis, 12 Juli 2012 07:38

Carita Saaya-Aya

Ku Dhipa Galuh PurbaSastra SundaCarita PondokKemis, 12 Juli 2012 07:16

Rénghap Maryam

Ku Dhipa Galuh PurbaSastra SundaCarita PondokKemis, 12 Juli 2012 07:14

Aling-Aling Pangéling

Ku Dhipa Galuh PurbaSastra SundaCarita PondokKemis, 12 Juli 2012 07:10

Layung Kemba (1)

Ku Dadan SutisnaSastra SundaCarita PondokKemis, 12 Juli 2012 07:09

Layung Kemba (2)

Ku Dadan SutisnaSastra SundaCarita PondokKemis, 12 Juli 2012 07:08

Layung Kemba (3)

Ku Dadan SutisnaSastra SundaCarita PondokKemis, 12 Juli 2012 07:07

Asmara Hajatan

Ku Dhipa Galuh PurbaSastra SundaCarita PondokKemis, 12 Juli 2012 06:13

Lain Dongéng

Ku Dhipa Galuh PurbaSastra SundaCarita PondokKemis, 12 Juli 2012 06:12

Sapanjang Jajap Ratna

Ku Dhipa Galuh PurbaSastra SundaCarita PondokKemis, 12 Juli 2012 06:11

Si Réwok

Ku Dhipa Galuh PurbaSastra SundaCarita PondokKemis, 12 Juli 2012 06:10

Kadar Badar

Ku Dhipa Galuh PurbaSastra SundaCarita PondokKemis, 12 Juli 2012 06:09

Enok Asih (1)

Ku Pipiet SenjaSastra SundaCarita PondokKemis, 12 Juli 2012 06:07

Enok Asih (2)

Ku Pipiet SenjaSastra SundaCarita PondokKemis, 12 Juli 2012 06:06

Enok Asih (3)

Ku Pipiet SenjaSastra SundaCarita PondokKemis, 12 Juli 2012 06:06

Enok Asih (4)

Ku Pipiet SenjaSastra SundaCarita PondokKemis, 12 Juli 2012 06:05

Ririwa

Ku Dhipa Galuh PurbaSastra SundaCarita PondokKemis, 12 Juli 2012 06:04

  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...