Indéks: Kunjal Data Kasundaan


Bacaan Barudak: Pasualan, Katut Cara Ngungkulanana

Ku Tatang Sumarsono • Kategori: MakalahAhad, 19 Agustus 2012 03:50 Format: PDF

Sumber: Makalah Kongrés Basa Sunda VIII, Subang, 28-30 Juni 2005 "Ngagunakeun Basa Sunda Dina Kahirupan Kiwari"

Ngungkulan Bangbaluh Ngagunakeun Undak-Usuk Basa Sunda

Ku Hidayat Suryalaga • Kategori: MakalahAhad, 19 Agustus 2012 03:48 Format: PDF

Sumber: Makalah Kongrés Basa Sunda VIII, Subang, 28-30 Juni 2005 "Ngagunakeun Basa Sunda Dina Kahirupan Kiwari"

Hirup Huripna Basa Sunda Di Propinsi Banten

Ku Gugun Gunardi • Kategori: MakalahAhad, 19 Agustus 2012 03:45 Format: PDF

Sumber: Makalah Kongrés Basa Sunda VIII, Subang, 28-30 Juni 2005 "Ngagunakeun Basa Sunda Dina Kahirupan Kiwari"

Lalampahan Nyastrakeun Sunda: Ti Jaman Bujangga Manuk Dadali, ka Nagri Surili, Tug Dugi ka Alam Sudong

Ku Godi Suwarna • Kategori: MakalahAhad, 19 Agustus 2012 03:43 Format: PDF

Sumber: Makalah Kongrés Basa Sunda VIII, Subang, 28-30 Juni 2005 "Ngagunakeun Basa Sunda Dina Kahirupan Kiwari"

Panalungtikan Basa Sunda di Lingkungan Kodya Bandung

Ku Fatimah Djajasudarma • Kategori: MakalahAhad, 19 Agustus 2012 03:41 Format: PDF

Sumber: Makalah Kongrés Basa Sunda VIII, Subang, 28-30 Juni 2005 "Ngagunakeun Basa Sunda Dina Kahirupan Kiwari"

Ngamasarakatkeun Aksara Sunda

Ku Edi S. Ekajati • Kategori: MakalahAhad, 19 Agustus 2012 03:38 Format: PDF

Sumber:

Basa jeung Sastra Sunda Dina Pilem Indonésia

Ku Éddy D. Iskandar • Kategori: MakalahSalasa, 24 Juli 2012 18:39 Format: PDF

Sumber: Makalah Kongrés Basa Sunda VIII, Subang, 28-30 Juni 2005 "Ngagunakeun Basa Sunda Dina Kahirupan Kiwari"

Nanjeurkeun Ajén Urang Lembur

Ku Dédi Mulyadi • Kategori: MakalahSalasa, 24 Juli 2012 18:37 Format: PDF

Sumber:

Modél Pangajaran Satra Sunda

Ku Dédi Koswara • Kategori: MakalahSenén, 23 Juli 2012 22:13 Format: PDF

Sumber:

Bangbaluh Siswa jeung Guru Dina Kagiatan Diajar-Ngajar Basa Sunda di Bekasi

Ku Dadang Zem • Kategori: MakalahSenén, 23 Juli 2012 22:11 Format: PDF

Sumber:

Basa Lulugu Jöŋ Basapraja Tarékah Saŋkan Lana

Ku Ayatrohaédi • Kategori: MakalahSenén, 23 Juli 2012 22:01 Format: PDF

Sumber:

  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...