Indéks: Naskah kénging Dhipa Galuh Purba


Getih Gaib Urang Sunda

Ku Dhipa Galuh PurbaSastra SundaÉséyKemis, 12 Juli 2012 06:25

Runtuhna Aléngkadirja

Ku Dhipa Galuh PurbaArsip MediaKemis, 12 Juli 2012 06:24

Asmara Hajatan

Ku Dhipa Galuh PurbaSastra SundaCarita PondokKemis, 12 Juli 2012 06:13

Lain Dongéng

Ku Dhipa Galuh PurbaSastra SundaCarita PondokKemis, 12 Juli 2012 06:12

Sapanjang Jajap Ratna

Ku Dhipa Galuh PurbaSastra SundaCarita PondokKemis, 12 Juli 2012 06:11

Si Réwok

Ku Dhipa Galuh PurbaSastra SundaCarita PondokKemis, 12 Juli 2012 06:10

Kadar Badar

Ku Dhipa Galuh PurbaSastra SundaCarita PondokKemis, 12 Juli 2012 06:09

Kagémbang ku Tahu Sumedang

Ku Dhipa Galuh PurbaSastra SundaÉséyKemis, 12 Juli 2012 06:09

Arca Titim Fatimah

Ku Dhipa Galuh PurbaSastra SundaÉséyKemis, 12 Juli 2012 06:08

Tabrakan Kasenian

Ku Dhipa Galuh PurbaSastra SundaÉséyKemis, 12 Juli 2012 06:07

Ririwa

Ku Dhipa Galuh PurbaSastra SundaCarita PondokKemis, 12 Juli 2012 06:04

Kadus Dukun

Ku Dhipa Galuh PurbaSastra SundaCarita PondokKemis, 12 Juli 2012 06:03

Palakiah Eureun Udud

Ku Dhipa Galuh PurbaUkur BanyolHeuheuy DeuhKemis, 12 Juli 2012 06:02

Korsi

Ku Dhipa Galuh PurbaSastra SundaCarita PondokKemis, 12 Juli 2012 05:59

Apel Bulan Puasa

Ku Dhipa Galuh PurbaUkur BanyolHeuheuy DeuhKemis, 12 Juli 2012 05:52

Sora Nyari tina Awi

Ku Dhipa Galuh PurbaSastra SundaÉséyKemis, 12 Juli 2012 05:51

Bulantok

Ku Dhipa Galuh PurbaSastra SundaSajakKemis, 12 Juli 2012 05:08

Puadé Mingsal

Ku Dhipa Galuh PurbaSastra SundaSajakKemis, 12 Juli 2012 05:07

Rénghap Mingsal

Ku Dhipa Galuh PurbaSastra SundaSajakKemis, 12 Juli 2012 05:07

Pajaratan Teukteuk Beuheung

Ku Dhipa Galuh PurbaSastra SundaDongéngKemis, 12 Juli 2012 05:06

Seni Karinding Ulah Kingkin

Ku Dhipa Galuh PurbaSastra SundaÉséyKemis, 12 Juli 2012 04:30

Lalakon Pondok Lalakon

Ku Dhipa Galuh PurbaSastra SundaCarita PondokKemis, 12 Juli 2012 04:28

Getih jeung Geutah

Ku Dhipa Galuh PurbaSastra SundaCarita PondokKemis, 12 Juli 2012 04:27

Panineungan Aténg Japar

Ku Dhipa Galuh PurbaSastra SundaÉséyKemis, 12 Juli 2012 04:25

Para Asep

Ku Dhipa Galuh PurbaUkur BanyolHeuheuy DeuhKemis, 12 Juli 2012 04:21

Joni Béca

Ku Dhipa Galuh PurbaUkur BanyolHeuheuy DeuhKemis, 12 Juli 2012 04:21

Mojok

Ku Dhipa Galuh PurbaUkur BanyolHeuheuy DeuhKemis, 12 Juli 2012 04:20

Ma, Uing Luluuus!

Ku Dhipa Galuh PurbaUkur BanyolHeuheuy DeuhKemis, 12 Juli 2012 04:20

Si Amung Kasarung

Ku Dhipa Galuh PurbaSastra SundaKemis, 12 Juli 2012 03:47

  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...