Indéks: Naskah kénging Dhipa Galuh Purba


Heuheuy Deudeuh

Ku Dhipa Galuh PurbaSastra SundaSisindiranRebo, 25 Juli 2012 17:50

Istri Pinilih

Ku Dhipa Galuh PurbaPadaringanCahya SinanglingRebo, 25 Juli 2012 06:23

Nyatet Nu Tara Puasa

Ku Dhipa Galuh PurbaUkur BanyolHeuheuy DeuhSalasa, 24 Juli 2012 04:11

Motor Ahéng Mang Étom

Ku Dhipa Galuh PurbaUkur BanyolHeuheuy DeuhSenén, 23 Juli 2012 02:09

Si...!

Ku Dhipa Galuh PurbaSastra SundaFiksiminiSenén, 23 Juli 2012 00:30

Budak Nimu

Ku Dhipa Galuh PurbaSastra SundaFiksiminiSenén, 23 Juli 2012 00:23

Angling Asih

Ku Dhipa Galuh PurbaSastra SundaCarita PondokKemis, 12 Juli 2012 07:42

Carita Saaya-Aya

Ku Dhipa Galuh PurbaSastra SundaCarita PondokKemis, 12 Juli 2012 07:16

Bedah Du’a Panganténan

Ku Dhipa Galuh PurbaSastra SundaDangdingKemis, 12 Juli 2012 07:15

Rénghap Maryam

Ku Dhipa Galuh PurbaSastra SundaCarita PondokKemis, 12 Juli 2012 07:14

Ngaréntal Mesin Waktu

Ku Dhipa Galuh PurbaSastra SundaÉséyKemis, 12 Juli 2012 07:14

Rangkidut

Ku Dhipa Galuh PurbaSastra SundaSajakKemis, 12 Juli 2012 07:13

Redaktur Majalah Play Boy (1)

Ku Dhipa Galuh PurbaSastra SundaÉséyKemis, 12 Juli 2012 07:12

Redaktur Majalah Playboy (2)

Ku Dhipa Galuh PurbaSastra SundaÉséyKemis, 12 Juli 2012 07:12

Redaktur Majalah Playboy (2)

Ku Dhipa Galuh PurbaSastra SundaÉséyKemis, 12 Juli 2012 07:11

Nu Paéh bisa Hirup deui

Ku Dhipa Galuh PurbaSastra SundaÉséyKemis, 12 Juli 2012 07:10

Aling-Aling Pangéling

Ku Dhipa Galuh PurbaSastra SundaCarita PondokKemis, 12 Juli 2012 07:10

Saragam Ahérat

Ku Dhipa Galuh PurbaUkur BanyolHeuheuy DeuhKemis, 12 Juli 2012 07:09

Rhoma Irama

Ku Dhipa Galuh PurbaArsip MediaKemis, 12 Juli 2012 07:05

Sinom Asih keur Asih

Ku Dhipa Galuh PurbaSastra SundaDangdingKemis, 12 Juli 2012 07:03

Harry Roesli

Ku Dhipa Galuh PurbaArsip MediaKemis, 12 Juli 2012 07:00

"Sakaratul Maut" Pers Sunda

Ku Dhipa Galuh PurbaSastra SundaÉséyKemis, 12 Juli 2012 06:53

Bray Balébat Pangharepan

Ku Dhipa Galuh PurbaSastra SundaÉséyKemis, 12 Juli 2012 06:48

Kiai, Dagoan Kuring...

Ku Dhipa Galuh PurbaSastra SundaÉséyKemis, 12 Juli 2012 06:48

Katumbiri Sawarna

Ku Dhipa Galuh PurbaSastra SundaÉséyKemis, 12 Juli 2012 06:41

Kalangsu

Ku Dhipa Galuh PurbaSastra SundaSajakKemis, 12 Juli 2012 06:41

Carita Kasucian

Ku Dhipa Galuh PurbaSastra SundaSajakKemis, 12 Juli 2012 06:40

Runtah Kuring

Ku Dhipa Galuh PurbaSastra SundaSajakKemis, 12 Juli 2012 06:38

Maluruh Seni Badéng

Ku Dhipa Galuh PurbaSastra SundaÉséyKemis, 12 Juli 2012 06:34

Digoongan ku Opini Panggeuing

Ku Dhipa Galuh PurbaSastra SundaÉséyKemis, 12 Juli 2012 06:31

Sapeuting di Marongge

Ku Dhipa Galuh PurbaArsip MediaKemis, 12 Juli 2012 06:30

Sasakala Situ Paténggang

Ku Dhipa Galuh PurbaSastra SundaDongéngKemis, 12 Juli 2012 06:29

  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...