Indéks: Naskah kénging Dhipa Galuh Purba


1234...6 >>>

Situs Megalitik Gunung Padang

Ku Dhipa Galuh PurbaBeber LayarRebo, 10 Séptémber 2014 11:19

Tahu “Sari Kedelai” Zarkasih

Ku Dhipa Galuh PurbaSaha ÉtaRebo, 10 Séptémber 2014 11:18

Bandung Muru Ibukota Buku

Ku Dhipa Galuh PurbaBeber LayarJumaah, 28 Maret 2014 04:45

Badéga jeung Raja

Ku Dhipa Galuh PurbaPadaringanCahya SinanglingJumaah, 28 Maret 2014 04:04

Pop Sunda Napak Jaman

Ku Dhipa Galuh PurbaBeber LayarSaptu, 21 Désémber 2013 12:25

Sastra Jendra Hayuningrat

Ku Dhipa Galuh PurbaBasa SundaUnak-anikSenén, 04 Novémber 2013 05:00

Soca Zinnirah

Ku Dhipa Galuh PurbaPadaringanCahya SinanglingSenén, 04 Novémber 2013 04:48

Sausap-Saulas Kahirupan Buruh

Ku Dhipa Galuh PurbaCarangkaEuleuh-EuleuhSaptu, 10 Novémber 2012 01:47

Helaran di Bogor (14/6/2003)

Ku Dhipa Galuh PurbaPotrétSalasa, 18 Séptémber 2012 06:26

Ngawanohkeun Waditra Kacapi

Ku Dhipa Galuh PurbaPotrétSalasa, 18 Séptémber 2012 06:12

Ida Rosida, Sorana Hégar tur Halimpu

Ku Dhipa Galuh PurbaSaha ÉtaKemis, 13 Séptémber 2012 02:04

Diluluguan ku Budak Ngora

Ku Dhipa Galuh PurbaPadaringanCahya SinanglingRebo, 12 Séptémber 2012 00:31

Tiarap

Ku Dhipa Galuh PurbaSastra SundaFiksiminiSalasa, 11 Séptémber 2012 02:59

Sumuhun Dawuh ka Dunungan

Ku Dhipa Galuh PurbaBeber LayarAhad, 09 Séptémber 2012 21:58

Drama Tari "Runtuhna Aléngkadirja"

Ku Dhipa Galuh PurbaPotrétAhad, 09 Séptémber 2012 05:29

Kasaktén Pélét Maronggé

Ku Dhipa Galuh PurbaCarangkaEuleuh-EuleuhSaptu, 01 Séptémber 2012 05:15

Ema dina Sukma

Ku Dhipa Galuh PurbaSastra SundaSajakSenén, 20 Agustus 2012 02:42

Susuci

Ku Dhipa Galuh PurbaPadaringanCahya SinanglingSenén, 20 Agustus 2012 01:23

Nyiar Pendamping Mudik

Ku Dhipa Galuh PurbaUkur BanyolHeuheuy DeuhSenén, 20 Agustus 2012 00:54

Konveksi di Soreang

Ku Dhipa Galuh PurbaVidéoJumaah, 27 Juli 2012 04:16

Imam Tamu

Ku Dhipa Galuh PurbaUkur BanyolHeuheuy DeuhRebo, 25 Juli 2012 18:31

1234...6 >>>
  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...