Indéks: Naskah kénging Dadan Sutisna


Chace jeung Media Nu Sologoto

Ku Dadan SutisnaWarta SundaTéknologiJumaah, 18 Juli 2014 02:37

Surat Nembrak keur Tim Berners-Lee

Ku Dadan SutisnaBeber LayarJumaah, 18 Juli 2014 02:24

Panalungtikan Kamus Utama Basa Sunda

Ku Dadan SutisnaWarta SundaJumaah, 28 Maret 2014 04:35

Pangalaman Ngarang

Ku Dadan SutisnaBeber LayarJumaah, 28 Maret 2014 04:02

Aksi di DPR RI Nolak Kurikulum 2013

Ku Dadan SutisnaPotrétKemis, 10 Januari 2013 20:55

Aksi Mahasiswi UNJ Nolak Kurikulum 2013

Ku Dadan SutisnaPotrétKemis, 10 Januari 2013 20:55

Lasmini

Ku Dadan SutisnaSastra SundaCarita PondokSalasa, 25 Séptémber 2012 01:03

Jaladri Motah

Ku Dadan SutisnaSastra SundaCarita PondokSalasa, 11 Séptémber 2012 02:38

Surti

Ku Dadan SutisnaSastra SundaCarita PondokSenén, 20 Agustus 2012 02:41

Basajan, Réa Jasana

Ku Dadan SutisnaWarta SundaTéknologiAhad, 22 Juli 2012 20:43

Syarif jeung Bamus

Ku Dadan SutisnaSaha ÉtaSaptu, 21 Juli 2012 22:20

Mawakeun Bulan Puasa

Ku Dadan SutisnaBeber LayarSaptu, 21 Juli 2012 21:33

Néang Kalangkang

Ku Dadan SutisnaSastra SundaCarita PondokRebo, 18 Juli 2012 22:59

Kalangkang Poé Isuk

Ku Dadan SutisnaSastra SundaCarita PondokKemis, 12 Juli 2012 19:55

Kateterusan

Ku Dadan SutisnaSastra SundaCarita PondokKemis, 12 Juli 2012 19:55

Bulan Wanci Sareupna

Ku Dadan SutisnaSastra SundaCarita PondokKemis, 12 Juli 2012 19:55

Arca

Ku Dadan SutisnaSastra SundaCarita PondokKemis, 12 Juli 2012 19:55

Ajudan

Ku Dadan SutisnaSastra SundaCarita PondokKemis, 12 Juli 2012 19:54

Carpon Aki

Ku Dadan SutisnaSastra SundaCarita PondokKemis, 12 Juli 2012 19:53

Aki Sanuhri

Ku Dadan SutisnaSastra SundaCarita PondokKemis, 12 Juli 2012 19:52

Karéta Mudik

Ku Dadan SutisnaSastra SundaCarita PondokKemis, 12 Juli 2012 19:52

Pajaratan Kasimpé

Ku Dadan SutisnaSastra SundaCarita PondokKemis, 12 Juli 2012 19:52

Ngontrog

Ku Dadan SutisnaUkur BanyolHeuheuy DeuhKemis, 12 Juli 2012 19:51

Dulang Tinandé

Ku Dadan SutisnaSastra SundaÉséyKemis, 12 Juli 2012 19:50

Bandung jeung Kampung

Ku Dadan SutisnaSastra SundaÉséyKemis, 12 Juli 2012 19:46

Dongéng Sunda dina Radio

Ku Dadan SutisnaSastra SundaÉséyKemis, 12 Juli 2012 19:45

Kuda Lumping Ahmad Bakri

Ku Dadan SutisnaSastra SundaÉséyKemis, 12 Juli 2012 19:45

Ajun Mahrudin

Ku Dadan SutisnaSastra SundaÉséyKemis, 12 Juli 2012 19:44

Donny Fahmi Muhammad

Ku Dadan SutisnaSastra SundaÉséyKemis, 12 Juli 2012 19:43

Lahir di Kebon Awi

Ku Dadan SutisnaSastra SundaÉséyKemis, 12 Juli 2012 19:43

Diajar Balantik

Ku Dadan SutisnaSastra SundaÉséyKemis, 12 Juli 2012 19:43

Sakola Dasar di Tengah Sawah

Ku Dadan SutisnaSastra SundaÉséyKemis, 12 Juli 2012 19:42

Mimiti Diajar Ngarang

Ku Dadan SutisnaSastra SundaÉséyKemis, 12 Juli 2012 19:42

Kagémbang Taman Pamekar

Ku Dadan SutisnaSastra SundaÉséyKemis, 12 Juli 2012 19:42

  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...