Indéks: Basa Sunda • Unak-anik


Sastra Jendra Hayuningrat

Ku Dhipa Galuh PurbaBasa SundaUnak-anikSenén, 04 Novémber 2013 05:00

Anugerah Budaya Kabupatén Bandung

Ku Maruta BayuBasa SundaUnak-anikSenén, 25 Maret 2013 02:18

Celempung Jeung Celempungan

Ku Nana MunajatBasa SundaUnak-anikSalasa, 18 Séptémber 2012 05:53

Tokoh dina Pawayangan

Ku Bah EnyusBasa SundaUnak-anikSalasa, 11 Séptémber 2012 23:59

Dogdog

Ku Nana MunajatBasa SundaUnak-anikJumaah, 31 Agustus 2012 23:38

Ngaran Sasatoan

Ku Maruta BayuBasa SundaUnak-anikSenén, 27 Agustus 2012 05:23

Ngaran Kekembangan

Ku Maruta BayuBasa SundaUnak-anikAhad, 22 Juli 2012 21:12

Nyukcruk Lembur Holisoh MÉ

Ku Dadan SutisnaBasa SundaUnak-anikKemis, 12 Juli 2012 19:33

Nganti Peuting Salira Nyampak

Ku Dadan SutisnaBasa SundaUnak-anikKemis, 12 Juli 2012 19:32

Prof. Dr. H. Édi S. Ékadjati

Ku Dadan SutisnaBasa SundaUnak-anikKemis, 12 Juli 2012 19:29

Satukangeun Naskah Drama Rorongo

Ku Dadan SutisnaBasa SundaUnak-anikKemis, 12 Juli 2012 19:17

Nganjang ka Kabuyutan Ciburuy

Ku Mamat SasmitaBasa SundaUnak-anikKemis, 12 Juli 2012 18:03

Layang Kakemba

Ku Dadan SutisnaBasa SundaUnak-anikKemis, 12 Juli 2012 18:01

Nganjang ka Holisoh MÉ

Ku Dadan SutisnaBasa SundaUnak-anikKemis, 12 Juli 2012 17:10

Daftar Pangarang Sunda

Ku Dadan SutisnaBasa SundaUnak-anikKemis, 12 Juli 2012 16:11

Saba Sastra PP-SS ka Sakola

Ku Dadan SutisnaBasa SundaUnak-anikKemis, 12 Juli 2012 14:18

Kahatur Papayung Kalbu

Ku Yayat HendayanaBasa SundaUnak-anikKemis, 12 Juli 2012 07:29

Haturan Diary Cinta

Ku Usman SupendiBasa SundaUnak-anikKemis, 12 Juli 2012 07:28

Serat Tengah Peuting

Ku Juniarso RidwanBasa SundaUnak-anikKemis, 12 Juli 2012 07:26

Serat Tengah Peuting

Ku Juniarso RidwanBasa SundaUnak-anikKemis, 12 Juli 2012 07:26

Serat Sajalantrahna

Ku Imas RohilahBasa SundaUnak-anikKemis, 12 Juli 2012 07:26

Serat Bulan Opat Welas

Ku Etti RSBasa SundaUnak-anikKemis, 12 Juli 2012 07:25

Serat Asih ti Arafah

Ku Etti RSBasa SundaUnak-anikKemis, 12 Juli 2012 07:25

Gerentes Peteng

Ku Deddy EffendieBasa SundaUnak-anikKemis, 12 Juli 2012 07:24

SMS Idul Fitri 1425 H

Ku Dhipa Galuh PurbaBasa SundaUnak-anikKemis, 12 Juli 2012 03:10

SMS Idul Fitri 1426 H

Ku Dhipa Galuh PurbaBasa SundaUnak-anikKemis, 12 Juli 2012 03:10

SMS Idul Fitri 1427 H

Ku Dhipa Galuh PurbaBasa SundaUnak-anikKemis, 12 Juli 2012 03:09

SMS Idul Fitri 1428 H

Ku Dhipa Galuh PurbaBasa SundaUnak-anikKemis, 12 Juli 2012 03:09

Lamun ngarasa digeugeuleuh

Ku Dhipa Galuh PurbaBasa SundaUnak-anikKemis, 12 Juli 2012 03:02

Sabulan di Lembur Bako

Ku Dhipa Galuh PurbaBasa SundaUnak-anikKemis, 12 Juli 2012 02:43

  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...