Gorowok Bobotoh

Ngagorowok

Make Ngaran
Eusi Gorowok
Salasa, 11 Séptémber 2012 06:39Potret

anie prameswari: "Warta sunda news cobi liput berita sukabumi,, naha ti palih barat wae??mung sakitu hatr nuhun........ Gemah ripah repeh dan rapih"

Salasa, 11 Séptémber 2012 03:24Potret

Tung Ting Aw: "pokona mah ceuk emang oge.... ceuk emang oge... oge ceuk emang... PERSIB pijuaraeun mah...."

Senén, 10 Séptémber 2012 22:43Potret

Usef Roji: "Pikeun akang mah Persib teh harga diri, mun Persib juara akang mah rek adzan can waktuna oge, Hidup Persib !"

Senén, 10 Séptémber 2012 22:42Potret

Nana Baros: "Merdeka atau Persib, Rahayu !"

Senén, 10 Séptémber 2012 22:41Potret

Ceu Nani Gardu: "Sok atuh Persib sing jadi juara musim ieu mah, hidup Persib !"

Senén, 10 Séptémber 2012 22:40Potret

Dadan Sukendar: "Sib, mun eleh wae uing weh nya nu maen ! Ulah nyerakeun Karuhun atuh Maung Bandung teh ! Maju terus Sib, keun uing nu mundur mah ! Bravo Persib Bandung !!!"

Senén, 10 Séptémber 2012 22:38Potret

Maung Lugay: "Persib Nasionalisme Jawa Barat,Banten jeung Garut, oge Ciamis, Tasik jrrd...."

Senén, 10 Séptémber 2012 22:19Potret

Sam Jeef: "Meunang euy meunang.... 300x...!!!!"

Senén, 10 Séptémber 2012 22:11Potret

Icha Bachdim: "Mun Persib juara abi rek salto !"

Senén, 10 Séptémber 2012 22:09Potret

Heri Nyaah Ka Persib: "Kajeun teu boga kabogoh oge, nu penting Persib meunang !"

Senén, 10 Séptémber 2012 22:08Potret

Agus Urban: "Piraku Setadion Gede Bage ngaran setadion Dada Rosada ?mun disingget jadi Gelora DADOS ? lieur atuh uing !"

Senén, 10 Séptémber 2012 22:06Potret

Didon Viking Jakarta: "Sok lah Kang Jajang, Bah Indra hudangkeun deui Persib teh !!"

Senén, 10 Séptémber 2012 20:37Potret

Lia Ladys Vikers: "Kang Atep sok atuh sing optimal maena, aku selalu mendukungmu muaaaaaaah....!!"

Senén, 10 Séptémber 2012 20:29Potret

Lia Ladys Vikers: "Kang Atep sok atuh sing optimal maena, aku selalu mendukungmu muaaaaaaah....!!"

Senén, 10 Séptémber 2012 20:24Potret

Bobotoh Persib Sumedang: "Sib eta stadion SUS tong diaranan, Dada Rosada, mening stadio PERSIB we, meh aya kabanggan. atawa bisa oge stadion SANGKURIANG, ngan kade ulah resep ka awewe pemainna tong nurutan bah Enyus. hehehe pis ah bah ..."

Senén, 10 Séptémber 2012 20:24Potret

BUDI VIKING GALUH: "Pokona Persib kudu juaraaaaa ! Bagimu PERSIB, Jiwa Raga Uing !"

Senén, 10 Séptémber 2012 20:22Potret

Iwan Bobotoh Curug 7 Panjalu: "Mudah-mudahan di latih ku Kang Jajang mah PERSIB teh juaraaaaa euy ! Bobotoh Curug 7 Panjalu, siap ngadukung PERSIB SABUBUKNA !!!!! HidUp PERSIIBBBBBBBBB !"

Senén, 10 Séptémber 2012 20:22Potret

Asep si Viking Sumedang: "Sib Iraha Ngajajal Perses Sumedang deui, hayu ah samemeh maen urang adu jajaten deui"

Senén, 10 Séptémber 2012 15:12Potret

Linda. R: "Iraha nya PERSIB maen deui di Kuningan..? Ramekeun deui Stadion Mashud Wisnu Saputra Kuningan atuh Sib...!"

Senén, 10 Séptémber 2012 05:06Potret

Rasa persib: "Lamun teu jadi JAWARA lain PERSIB ngarana!!!! Der maung Bandung"

Senén, 10 Séptémber 2012 03:40Potret

Fendy Sy Citrawarga: "SIRIB (Sisindiran Persib): ''Meuli sirib ka Cianjur, kangkung mah pan ti Balubur. Persib dilatih Kang Janur, mugia sing langkung mujur.'' (Mending ge targetna maen nu hade, tong jawara bilih teu walakaya deui. Maen hade mah baris kapake ku sing saha bae, sanes ku pa lebe bae)"

Senén, 10 Séptémber 2012 03:03Potret

Siti Susilawati: "sekali Persib tetap Persib hala ieung....."

Ahad, 09 Séptémber 2012 21:33Potret

Ina: "hidupp Persiiiiiibbbbb/// Hayo Kang Janur ah...."

Rebo, 29 Agustus 2012 03:42Potret

cinta_persib: "teu aya deui nu dipikacinta iwal persib.... panggagahna sadunya panggantengna sadunya iwal PERSIB... Hidup Persib!!!!"

Salasa, 28 Agustus 2012 02:01Potret

resta nurani: "hayoooo kang janur.... jadikan Persib JAWARA LIGA "

Ahad, 26 Agustus 2012 05:13Potret

Tina Sulastri: "abdi mah moal ngagorowok, bade ngaharewos bae Bah... teu sawios2 Bah enyus??? Kieu ngarewosna:... Persib..... Persib.... (punten moal tarerang, pan ngaharewos)"

Saptu, 25 Agustus 2012 20:59Potret

Reni Haerani: "Hidup Persiiiib>>> Pamaenna karasep... komo Kang Atep... :-)"

Jumaah, 24 Agustus 2012 23:12Potret

TAta Suanta: "tah enya bener si djumafo rekrut kang Janur.... hade si eta mah nyerangna..."

Rebo, 22 Agustus 2012 01:54Potret

Soni_Sunata: "jung maju maung bandung, eleh meunang urang bandung moal pundung... asal maenna sing hebat, sing bebeakan, siga pamaen persib jaman ajat sudrajat, wawan karnawan, jajang nurjaman, asep sumantri, hedooood pokona mah"

Ahad, 19 Agustus 2012 23:21Potret

kang-umar: "eta pamaen persib nu harade cokotan deui, lebarrr.... Hilton, Gonzaes kalah dibikeun ka tim batur..."

  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...