Gorowok Bobotoh

Ngagorowok

Make Ngaran
Eusi Gorowok
Kemis, 22 Méi 2014 04:43Potret

Dinar: "Hidup Persib.... hanjakal ngalawan Bandung Raya teu metu wae kumaha atuh.... ari ngalawan Ajax mani tegep"

Rebo, 16 April 2014 02:16Potret

Josia: "Hade euy si tantan..... kade eta ulah sok babarian diganti.... jaba urang Bandung asli Tantan mah.... Hidup PERSIB"

Kemis, 16 Januari 2014 21:05Potret

rudi: "-Kami Nyantai Tapi Naluri Pembantai -Kami Brutal Tapi Punya Moral -Kami Sadis Tapi Romantis -Kami Ditakuti Tapi Tak Selalu Menyakiti ... -Wajah Boleh Ancur Tapi Hati Siap Tempur -Kami Jujur Gak Kenal Kabur -Muka Seram Bukan Berarti Masa Depan Suram -Kami Tak Akan Gentar Demi Berkibarnya PUTIH*BIRU -Jayalah PERSIB KU!! -Jadikan dunia menjadi Lautan BIRU Rek menang rek eleh hate urank ttep biru"

Kemis, 31 Oktober 2013 21:18Potret

Alex: "naha meni mindeng digunta-ganti bae pamaen Persib teh Kang Janur.... Kudu ngamimitian deui ti mimiti meureun sosialisasina oge "

Rebo, 30 Oktober 2013 02:08Potret

diana sasmini: "Hidup Persib Hidup PERSIB Sakali PERSIB TETEP PERSIB EUYYYY"

Salasa, 01 Oktober 2013 01:12Potret

Cutek: "sok atuh Mang Janur, sing Juara 1 musim hareup lah aing ngah mani hararese hayang jadi juara teh.... ieu teh PERSIB euy.... lain tim abal2"

Senén, 10 Juni 2013 21:21Potret

Firman: ""Isukan mah kudu menang sib, masing maen jeng batur salembur ge tong asa-asa. elehkeun PBR 5-0 ge cekap" prung ah.."

Senén, 10 Juni 2013 01:17Potret

Ani Surala: "Sok atuh SIB sing meunang atuh lah... ngarah rada sumanget lalajona yeuhhhh"

Saptu, 11 Méi 2013 13:56Potret

Dirga: "pokona Persib Kudu Naek ka Peringkat 2 euuuyyyyyyyy"

Rebo, 06 Fébruari 2013 22:17Potret

Septian: "Hade euy di SundaNews aya jadwal maen PERSIB + klasemen update.... Hidup SundaNews! Hidup PERSIB!"

Senén, 04 Fébruari 2013 05:29Potret

Sarkim: "Kade poe ieu mah PERSIB kudu meunang ngalawan Persidafon euy.... HIDUP PERSIIIIIIIB..... PERSIB BANDUNG TEA AYUH EUY AING MAH HALAHHH"

Ahad, 03 Fébruari 2013 06:10Potret

dina: "hanjakal basa ngalawan persiram nyaaaa.... duhhhhhhhhhhh padahal pertahankeun meunang"

Kemis, 10 Januari 2013 08:19Potret

Setiadi: "Persib nu Urang ! Hirup Persib!"

Ahad, 04 Novémber 2012 21:49Potret

Asria: "Wilujeng Persib Bandung nu tos juara Celebes .... wilujeng oge ka Jajang Nurjaman..."

Saptu, 20 Oktober 2012 03:14Potret

Dede: "pokona mah persib weeee... kade poe ieu kudu meunang di ciamis mah"

Jumaah, 19 Oktober 2012 22:46Potret

Cita Prameswari: "PERSIB dikritisi perlu, dipuji perlu... saayana we, ulah kaleuleuwihi ceuk sayah mah..."

Jumaah, 19 Oktober 2012 02:12Potret

Hanhan Juhana: "cik atuh ulah maruji bae, bisi kalalajoanan... mending oge kritisi Persib teh, ngarah leuwih maju... kumaha sih ieu mah, kabiasaan kritis ulah nepi ka robah jadi like this...."

Rebo, 17 Oktober 2012 23:23Potret

Jeni: "piraku ku Persibangga eleh, Sib??? hayoooo bangkit atuh Persib Bandung"

Salasa, 16 Oktober 2012 13:47Potret

Arbit: "nu hayang jadi gubenrnur kudu ngadukung Persib Bandung euy... "

Salasa, 16 Oktober 2012 05:48Potret

TIA: "HIDUP PERSIB BANDUNG..."

Senén, 15 Oktober 2012 06:03Potret

Novia: "Wah kang Janur... kedah dileresekeun deui tah... piraku ngalawan tim divisi 1 eleh? ayooo berlatih deui langkung giat ah.... lebar seueur bobotoh nu ngadukung "

Senén, 01 Oktober 2012 02:58Potret

uing tea atuh: "pokona mah ceuk uing Persib pasti persib juara kompitisi ayeuna mah heuheuy"

Kemis, 27 Séptémber 2012 22:20Potret

Rita: "Kade ah Kang Janur... ngalawan PSAD geuning siga nu rada abot naker.... Pamugi ditingkatkeun deui kerjasamana di lapangan... Nuhun"

Jumaah, 21 Séptémber 2012 22:49Potret

Viking Palembang: "Najan raga Jauh ari Hate cumantel ka Persib"

Senén, 17 Séptémber 2012 21:26Potret

Somad: "hahay... geuning aya situs sunda euy... hade lah, komo ngadukung PERSIB mah... yakin kmpetisi hareup Persib Juara. Salam kenal ka Bang Enyus ah..."

Saptu, 15 Séptémber 2012 13:43Potret

si Viking tea: "TRIO Kamerun sugan bisa nambah kadigjayaan Maung Bandung, komo lamun aya TRIO BENTANG SUMEDANG mah ..."

Jumaah, 14 Séptémber 2012 16:27Potret

Bah Enyus: "Sabaaaar... Cu, da kumaha atuh acan dijadwalkeun. Jaba masih keneh pakepuk ngurus pamaen katingalina teh. Hidup Persib pokona mah, hidup Mesi....! "

Jumaah, 14 Séptémber 2012 06:07Potret

Jalak: "dewek lain pendukung Partai Demokrat... tapi dina hal ngaran stadion di Gedebage mah, uing panuju tah kana usul Dede Yusuf, leuwih logis, realistis, jeung wijak GELORA BANDUNG LAUTAN API"

Kemis, 13 Séptémber 2012 22:51Potret

si Viking tea: "Bah enyus, nya iraha atuh persib maen, di dago-dago teh kalah ka ledeng ..."

Rebo, 12 Séptémber 2012 21:13Potret

Bobotoh Kahot: "Bah Enyus, enggal atuh geura pidangkeun jadwal pertandingan Persib. Tos ti kiat yeuh, ti enjing-enjing teu acan emam..."

  • Senén, 03 Fébruari 2014 19:50

    fathan

    ya allah meni seer pisan kajahatan...
  • Senén, 27 Januari 2014 16:44

    agus sofyan

    Simkuring mani hoyong maca carios sunda ti ngawitan Gumilar , Wijana, sibuntung jago tutugan tug dugi ka Jaka santang..mani...
  • Jumaah, 24 Januari 2014 19:20

    yudha

    Tumaros, dimana tiasa mendakan buku Si Buntung Jago Tutugan? hatur nuhun pisan....
  • Jumaah, 24 Januari 2014 11:05

    Nandan Kusmanagiri

    Wilujeng makalangan, langkung pogot sigana upami tos aya aplikasi dina android...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 19:18

    Erwin Kusumah

    Kang dupi wawaran perkawis FDBS teu ditayangkeun di...
  • Jumaah, 03 Januari 2014 11:06

    Ai Karlinawati

    Hoyong milarian conto wawacan kanggo murangkalih hanjakal teu aya..hatur nuhun ..Mugia website ieu lana...
  • Saptu, 21 Désémber 2013 14:14

    iklanzoom.com

    Asalamualaiakum dari iklanzoom.com semoga pendidikan Indonesia tambah maju wasalamuaalaikum fresh...
  • Saptu, 02 Novémber 2013 18:31

    Sukinah Boiman

    Alhamdulillah upami di kota Bandung gaduh sakola favorit ngiring bingah, kumargi lami-lami upami basa sunda pada ninggalkeun bisa punah...

Badé ngomén? Mangga klik di ieu.

SN

Jumaah, 05 Désémber 2014 02:44

Parobahan Raperda No 15, Baris Mancegkeun PDAM Tirtawening

(SundaNews, Bandung) Sabada Raperda Parobahan Perda No 15/2009 disahkeun Pansus II DPRD Kota Bandung ahir Agustus 2014, ...
SN

Kemis, 04 Séptémber 2014 09:19

Pansus V DPRD Nargétkeun Bandung Meunang WTP Taun 2015

Sundanew.com, Ketua...
SN

Jumaah, 18 Juli 2014 02:37

Chace jeung Media Nu Sologoto

(SundaNews) Salah sahiji nu penting di Google téh nyaeta fungsi cache. Hiji kontén dina wéb, sanajan geus...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:32

Prabowo Cangcaya Surya Dharma Ali Kalibet Korupsi

(SundaNews, Jakarta) Naon anu diucapkeun ku Capres Prabowo Subianto ngeunaan ditéwakna Suryadharma Alie ku KPK dina...
SN

Rebo, 28 Méi 2014 01:09

Din: “Amien Rais Kuduna Némbongkeun Sikep Negarawan”

(SundaNews) Ketua Umum Pimpinan Pusat Muhammadiyah Muhammad Din Syamsuddin manghanjakalkeun kana sikep Amien Rais anu...